Werkervaring


Albert Heijn.

Ik ben op mijn 15e begonnen als vakkenvuller bij de Albert Heijn. Na een jaartje ben ik doorgegroeid naar 2e man, waar ik mij toen vooral mee bezig hield was het inwerken van nieuwe mensen, controleren van vakkenvullers, vakkenvullers helpen met klanten en de teamleider ondersteunen. Ik heb hier een erg leuke tijd gehad en ik zou ook gaan doorgroeien naar Team Leider. Dit is helaas niet door gegaan omdat ik naar Groningen ben verhuisd.


Kpn.

Toen ik naar Groningen ging verhuizen had ik de keuze om hier bij een Albert Heijn te gaan werken in hoop om alsnog Teamleider te worden of een nieuwe baan zoeken. Uiteindelijk besloot ik toch een nieuwe baan te zoeken aangezien het niet zeker was of ik Teamleider kon worden. Zo kwam ik terecht bij Kpn als klant-expert, klanten die vragen of technische problemen hadden belden mij op en ik moest de klant helpen en de klant een tevreden gevoel geven aan het eind van het gesprek. Ook moest ik sales maken, er belden regelmatig klanten die alleen een tv/internet of mobiel abonnement hadden en ik moest er dan voor zorgen dat ze beide abonnementen namen. Het eerste doel bleef altijd het helpen van de klant maar sales maken was niet onbelangrijk, we werkten ook met targets en bonussen. Ik heb erg veel geleerd bij Kpn en ik vond het werk ook ontzettend leuk, maar ik moest helaas stoppen aangezien minimaal 20 uur werken per week naast een full time studie mij iets teveel werd. Zo ben ik beland bij ZonVandaag.


ZonVandaag.

Ik heb gesolliciteerd bij ZonVandaag voor de functie telefonisch promoter. Naast dat ik voor deze functie maar 12 uur per moet werken in plaatst van de 20 uren bij kpn kon ik mij hier meer focussen op sales. Het sales gedeelte vond ik altijd al het leukste bij Kpn en ik was blij dat ik mij daar nu volledig op kon gaan focussen bij ZonVandaag. ZonVandaag is een bedrijf dat zonnepanelen mogelijk maakt voor mensen met of zonder eigen spaargeld. Ik bel mensen op en vertel over onze campagne, mijn doel is om een afspraak in te plannen met een adviseur. Het bedrijf ZonVandaag is nog erg nieuw maar groeit erg snel. Dit zorgde voor veel doorgroei kansen waardoor ik nu in het recruitment team zit. Ik hou mij bezig met sollicitaties, het zoeken en trainen van nieuwe collega's. Ik heb ondertussen al erg veel sales trainingen gekregen en heb hier ontzettend veel van geleerd.